miercuri, 7 iulie 2010

Zodia Berbec


BERBEC


-longitudine cereasca 0-30 grade;
-planeta simbol Marte;
-semn masculin de foc,cardinal,violent,dinamic si pozitiv; indica oameni puternici,hotarati si cu initiativa;
-horoscopul imprima:caracter viu,nestavilit,curajos,spirit de actiune,vointa ferma,elan,incredere in sine,elocventa;
-semnul personifica verbul "a fi ";
-emotional: temperament vulcanic imbinat cu retrageri deliberate pana la gasirea unei noi motivatii de actiune;
-berbecul marcheaza solistitiul de primavara,adica o rascruce a anotimpurilor si de aceea este un semn cardinal;
-reprezinta focul in plina activitate si indica insusiri care fierb:dorinta puternica,spirit de pionier,forta de comanda,mai multa ambitie,independenta si o dorinta de a fi pe primul plan;
-din punct de vedere sentimental barbatii vor fi inflacarati insa schimbatori ,femeile aprinse isi aleg barbatul cu grija;
-berbecul guverneaza capul ,ochii,urechile,dintii si afectiunile lor;
Destin: Framantat de trepidanta lor activitate si de intamplari inedite. Situatiile se dobandesc numai prin lupta si se mentin tot astfel. Rarele bucurii sunt scump platite. In general o succesiune de situatii stralucite, putin stabile, rar durabile, dar niciodata o stare de inactiune.
Sunt nascuti sa fie niste luptatori in toate sensurile cuvantului, au deasemenea o capacitatea de a fi buni organizatori. Se considera a fi coordonatorii unor proiecte importante sau se vad conducatorii unei importante afaceri, chiar si in organizarea si dezvoltarea unei tari.
Partea negativa a acestor nativi este ca nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopurile. Partea pozitiva este ca sunt buni profesori, deopotriva severi si disciplinati si mai mult sa mai putin maleabili in privinta asteptarilor pe care le au de la ceilalti.
Toti reprezentantii acestui semn au tendinta de a privi spre viitor poate pentru ca sunt nerabdatori ca lucrurile sa se intample. Au tendinta sa faca profetii, care de multe ori se indeplinesc.

De regula, barbatii nascuti in acesta perioada a anului sufera mult din pricina sentimentelor lor; rareori inteleg femeile si comit multe greseli in relatiile cu acestea. Nativii Berbeci sunt cu adevarat fericiti cand sunt contopiti cu munca lor si reusesc sa treaca peste obstacole. Oamenii in general si mai ales nativii din acesta zodie trec prin viata, rareori, fara sa primeasca lovituri de la ea fie si din accidente sau manifestari violente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu