duminică, 11 iulie 2010

Relatiile



   Relatiile? Da relatiile! Dar care relatii? Relatiile intre masculi si femele! Si ne vei impartasii "cunostintele" tale despre relatii? Oarecum!?

   Cum ziceam relatiile, relatiile de iubire!

   Ma uit in capul multor fete si ajung la concluzia ca HABAR NU AU CE E AIA O RELATIE! Stiu,pentru mine personal a fost un soc! Ele care isi doresc cel mai mult o relatie lunga,frumoasa etc... habar nu au ce e aia! Cum vine asta? Simplu! Chiar habar nu au!

   Ele au perceptia urmatoare, ca o relatie inseamna iubire,sa petreaca mult timp cu persoana iubita, un umar pe care sa planga, un om care sa-i faca toate mofturile...(insert bullshit here) etc

   Pare o perceptie "usor" egoista nu? 

   Relatiile sunt bazate in primul rand pe incredere,respect si iubire! Un studiu a aratat ca majoritatea certurilor in relatii sunt provocata de lipsa increderii.Increderea se castiga incet si pe o lunga durata de timp,dar este una dintre cele mai importante caramizi din aceasta baza a relatiei!Cand ai incredere in persoana iubita iti mai e teama ca o sa te insele? sau ca o sa te barfeasca? etc.. Nu cred! Apropo,chestia cu barfitul, urasc "barbatii" care moama ce se lauda ei ca am futut-o pe X si pe Y! Lauda de sine nu miroase bine! Si asta ma aduce la urmatorul punct. RESPECT! Un barbat care respecta o femeie,niciodata,NICIODATA nu o va barfii,jignii sau umilii! La fel si voua "femeilor",ca si voi faceti la fel! Respectul il castigi si ti-se va oferii daca la randul tau respecti partenerul!

   Iubirea! Iubire? Dragoste? DA! Intr-o relatie exista iubire,la inceput mai mare,dar care cu timpul se modereaza. Un cuplu ar trebuii sa se iubeasca si sa se faca fericiti unul pe celalalt. Daca in cuplu exista INCREDERE,RESPECT si IUBIRE , e greu sa vad ce ar putea sa mearga prost intr-o relatie de lunga durata! E asa simplu! INCREDERE,RESPECT,IUBIRE!

   Dar mai este ceva la fel de important! PERSOANA! Persoana pe care o alegem,persoana de care ne indragostim si pe care vrem s-o iubim! TREBUIE ALEASA CU GRIJA! APARENTELE INSEALA!

   Fetelor,un barbat smecher imbracat de nu stiu eu ce firma,care umbla hai hui in cluburi, cu muschi pe el nu este ce ar trebuii sa cautati!

   Primul rand,intr-o relatie lunga, frumusetea nu mai conteaza, ci calitatile,defectele,mentalitatea,maturitatea,simtul raspunderii etc! Adevaratele valori ale unu om. Psihicul conteaza,nu fizicul! 

   In al doilea rand,intr-o relatie lunga nu ar trebuii sa existe gelozie si posesivitate! Persoana de langa tine nu este un obiect,dar nici nu iti apartine! ESTE O PERSOANA! Nu ar mai trebuii sa fim gelosi si posesivi! Mi-am dat seama ca suferinta nu vine cu iubirea,ci din cauza posesivitatii si a geloziei. Gelozia dispare cand ai incredere in partener! Posesivitatea apare atunci cand privesti partenerul ca pe un obiect sau ca pe un teren! Daca cineva iti atinge obiectul sau iti calca pe teren faci urat si tipi si etc! Dar daca ii oferi partenerului libertate si ai incredere in acea persoana si o respecti ,aceste doua chestii,posesivitatea si gelozia dispar,odata cu suferinta !

   In al treilea rand, OMUL ESTE UN ANIMAL SOCIAL! Daca esti intr-o relatie cu o persoana si acea persoana mai rade si vorbeste cu sexul opus,iese mult cu prietenii in baruri etc ASTA NU INSEAMNA CA TE INSALA! SAU WOOOOOW O COMITE RAU DE TOT! Pur si simplu suntem animale sociale,ne place sa vorbim,glumim ,NE PLACE SA TRAIM!

Concluzie

   O relatie inseamna un acord intre doi oameni de sex opus! Acel acord consta in a se iubii,a se face fericiti si a duce o viata mai frumoasa!

   Caramizile de baza intr-o relatiie sunt: INCREDEREA,RESPECTU si IUBIREA!

   Cand alegi un parteneri si doresti o relatie lunga frumusetea nu mai conteaza ci calitatii PSIHICE SI MENTALITATEA ACELEI PERSOANE

   OFERA-I PARTENERULUI LIBERTATE INTR-O RELATIE! NU FI POSESIV!

   OMUL ESTE UN ANIMAL SOCIAL! INTERACTIUNEA PARTENERULUI CU MEMBRII  A SEXULUI OPUS NU INSEAMNA CA VREA SA TE INSELE!

Peace & Love

P.S.  Articol scris si pt intelesul gainii! ( Imi cer scuze pt greselile de ortografie)

P.S. 2  Nu incerc sa fac pe desteptul cu acest post ci doar vroiam sa imi exprim opinia in legatura cu Relatiile!

5 comentarii:

  1. Ai cam fost dezamagit in dragoste :-w ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In anumite relatii da,in anumite relatii nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact prin ce am trecut si eu in ultimul timp.

    Inteleg perfect tot ce ai scris aici. foarte adevarat ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm.. e ciudat cum in timp ce tu crezi ca fetele nu stiu ce e aia o relatie, eu cred ca baietii nu stiu ce e aia o relatie; dar, iata! tu esti dovada virtuala ca m-am inselat :)

    ...dar, fuck that! ce stiu eu, n-am avut niciodata o relatie :) ...asta inseamna ca nu stiu ce e aia o relatie? sau?... (cred ca ma cam contrazic singura)
    ...ma rog, dragut blog-ul, succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere